Skip to content

Expositie

De derde verkiezingsronde is een expositie. Met deze verkiezingsronde wordt bepaald welke drie kunstenaars de finalisten worden.

In deze ronde worden de tien kunstwerken tentoongesteld die door de jury zijn gekozen uit de door de kunstenaars ingestuurde werken. En nu bent u aan zet: u kunt stemmen op het kunstwerk dat u het mooist vindt, dat u het meest aanspreekt, dat u het meest waardeert. Kom de kunstwerken bekijken en kom stemmen.

De kunstwerken worden in de hal van het (nieuwe) gemeentehuis geëxposeerd. Openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middag. Toegang is gratis. Kom kijken en genieten van de tentoongestelde kunstwerken en breng dan met het daar aanwezige stemformulier uw stem uit.

Deze verkiezingsronde duurt 2,5 maanden, namelijk van 16 januari tot en met 28 maart 2024. U heeft dus ruim de tijd om te komen kijken en uw stem te geven aan de kunstenaar waarvan u het werk het meest waardeert.

Welk kunstwerk vindt u het mooist? We zijn reuze benieuwd. En uw stem is belangrijk. Want elke stem telt. U en iedereen die in deze ronde stemt, bepalen immers de drie kunstwerken waaruit de jury het winnende kunstwerk gaat kiezen. Dan is de kunstenaar bekend die dat kunstwerk heeft gemaakt en dan is de winnaar van de Kunstprijs Waalwijk 2024 bekend.